Žáci trénují častěji
Od listopadu zvyšujeme objem tréninků našich žáků, trénování jsme rozšířili i na SOBOTY, při kterých zrovna nejedeme na závody. Přesný čas, místo a obsah tréninku se naši žáci budou dozvídají na středečních tréninkách. Více info u trenérů
     

  Sbor si zásahové oblečení musí pořídit sám
22. listopad 2016
Dnešního dne se konalo zastupitelstvo ÚMO Střekov. Starostou sboru a jednatelem sboru byla přeložena opětovná žádost o dofinancování krajské dotace na zásahové oblečení jednotky SDH Střekov (družstvo Svádov). Zastupitelstvo dofinancování neschválilo. Protože však sbor považuje dostrojení jednotky dofinancuje dotaci z vlastních omezených finančních prostředků. "Obléknutí" členů jednotky je stěžejní pro zařazení mezi aktivní organizační články HZS.
     

 

Nová elektrocentrála z dotace OŽP
15. listopad 2016
SDH Svádov získal z dotace města Ústí nad Labem finanční částku v dotačním programu "likvidace živelních událostí". Dotační program řidil Odbor životního prostředí Magistrátu města Ústí nad Labem. Díky dotaci sbor získal  s vlastním přispěním elektrocentrálu Heron EGM68 AVR-1, 15HP.

     

 

Už zase trénujeme :-)
středa 7.9.2015
Prázdniny jsou opět za námi, a tak jsme se sešli na prvních schůzkách a to jak přípravka, tak i žáci a protože nás zanedlouho čekají první závody neztrácíme čas a trénujeme jako o život

     





 

Božtěšický dvojboj
16. duben 2016

V sobotu 16.4.2016 se naši mladí svěřenci zúčastnili závodů ve kterých nastoupili dvě hlídky skupiny přípravky, ty v disciplínách zásah se džberovou stříkačkou a v hasičském kuželníku obsadili celkové 4. a 9. místo z dvanácti družstev. Naši mladší žáci nastoupili v jedné hlídce a to k disciplínám štafeta požárních dvojic  zásah se džberovou stříkačkou. Mladší žáci se umístili na 5. místě z dvanácti hlídek. Nejlépe se však umístila hlídka starších žáků, ta skončila v disciplínách štafeta požárních dvojic  zásah se džberovou stříkačkou celkově perfektní 2. místo z deseti hlídek.

Všechny nasazené hlídky však odvedly velmi kvalitní výkon, za který se rozhodně nemusí stydět a od instruktorů dostali všichni pochvalu.

Výsledky najdete zde
Fotogalerii najdete zde

     

  "Odborky" mládeže
16. duben 2016

Naši svěřenci se zúčastnili zkoušek v hasičských odbornostech. Aktuálně disponujeme následujícími mladými odborníky:

Natálie Vrbová - preventistka juniorka
Petr Pospíšil - preventista
Šárka Pospíšilová - preventistka
Jiří Lebeda - strojník

Všem mladým odborníkům SDH Svádov gratulujeme ke složení zkoušek odbornosti, věříme že nám v nich vyrůstají noví členi pro naši jednotku.

Výsledky ZDE

     

  Zimní sraz 2016 - Chabařovice
27. únor 2016

Každoroční zimní sraz SDH našeho okresu se uskutečnil v Chabařovicích. Svěřenci sborů změřili svoje síly jak v disciplínách tradičních jako je poznávání stop, stromů a ohnišť, ale i v disciplínách netradičních jako tvorba plastiky s dostupného materiálu, nebo střelba z praku. V bodování jsme se rozhodně neztratili.

výsledková listina závodu
     

  Přípravka na základně HZS ve Všebořicích
3. únor 2016

Za pomoci Jitky Losové se mohla uskutečnit exkurze na základnu HZS ve Všebořicích. Naše přípravka jí "prošmejdila" pod doprovodem pracovníka základny pana od sklepa po půdu. Jestli pak z fotografii poznáte co naše svěřence zaujalo nejvíce. Mladší žáky čeká exkurze v dubnu letošního roku.